Καταστήματα

Για την ανακαίνιση του καταστήματος σας, η εταιρεία μας προσφέρει την ταχύτητα που απαιτείται χωρίς όμως καμία υποχώρηση σε θέματα ποιότητας.

Έτσι αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος σας σε σχέδια του αρχιτέκτονα – διακοσμητή σας, και σε πλήρη συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία – αντιπροσωπείες εκτός νησιού σας παραδίδουμε το νέο σας κατάστημα έτοιμο να δεχθεί τους πελάτες σας σε χρόνο ρεκόρ.

Βιομηχανικές εγκαταστάσεις – Επαγγελματικοί χώροι

Είτε πρόκειτα για συμβατική κατασκευή (οπλισμένο σκυρόδερμα), είτε για μεταλλική κατασκευή με panels η εμπειρία μας στην ανέγερση επαγγελματικών εγκαταστάσεων είναι πολύ μεγάλη.

Η συνδυασμένη κάλυψη και αντιμετώπιση των αναγκών ενός σύγχρονου επαγγελματικού κτιρίου, σας οδηγεί στην εταιρεία μας για την παράδοση μιας αξιόπιστης και λειτουργικής κατασκευής. Σιλό, γεφυροπλάστιγγες, γερανογέφυρες, βιολογικοί καθαρισμοί κ.λ.π. είναι ένα μικρό δείγμα εξειδικευμένων δραστηριοτήτων μας.

Μεγάλη εμπειρία και με γνώση των συνθηκών, οικονομοτεχνική υποστήριξη του έργου σε περίπτωση ένταξης σε επιδοτούμενο πρόγραμμα.